Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Audiokniha
Warren XIII. a Vševidoucí oko - Tania del Rio, Tympanum, 2021
Audiokniha
Audiokniha
Warren XIII. a Vševidoucí oko - Tania del Rio, Tympanum, 2021
Audiokniha

Warren XIII. a Vševidoucí oko
Audiokniha

První díl trilogie o Warrenovi XIII. , souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem... Číst víc

4,8 4 hodnocení
Nakladatel
Tympanum, 2021
Interpret
Délka
4:54

První díl trilogie o Warrenovi XIII. , souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?! Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný poslíček, údržbář, Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
Warren XIII. a Vševidoucí oko - Tania del Rio, Tympanum, 2021
MP3 na CD
Čeština, 2021
Do 29 dnů

279 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Warren XIII. a Vševidoucí oko - Tania del Rio, Tympanum, 2021
Audiokniha
349 Kč

Více o audioknize

První díl trilogie o Warrenovi XIII., souboj s tetou Annakondou o Vševidoucí oko! Zvítězí dobro, nebo vše propadne temným silám zla?!
Dvanáctiletý Warren XIII. je dědicem rodinného hotelu, kde pracuje jako jediný poslíček, údržbář, hubitel, pokojský a kluk pro všechno. Jenže to není obyčejný hotel! Děje se v něm jedna podivnější věc než druhá – no, řekněte sami: V kotelně žije tvor se spoustou chapadel, zahradním bludištěm se plíží přízračná dívka, z tety Annakondy i jejích sester Trriangely a Ortogony se vyklubou čarodějnice a mezi záhadnými hosty narazíte třeba na muže, který je od hlavy až k patě celý zafačovaný a dorozumívá se prostřednictvím kartiček. A někde v domě se navíc skrývá kouzelný poklad známý jako Vševidoucí oko. Najde ho Warren dřív než ostatní? Rozluští všechna tajemství? Otec a syn Brouskovi v jedinečném koncertu prvního dílu trilogie.
Doporučeno pro fanoušky Tima Burtona, Roalda Dahla a Neila Gaimana
Číst víc
Délka
4:54
Naše katalogové číslo
1181671
Styl
napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Původ
Mexiko
Nakladatel
Tympanum
Pro koho
pro děti a mládež
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

4 hodnocení

3
1
0
0
0

Jak se líbila audiokniha vám?

Čtenářské recenze

21

Nadšená knihomoľka, ktorá píše o knihách aj na Instagrame → @citam_citas.

Lea Vasková
Ověřený zákazník
30.8.2022
Pracovať v odľahlom hoteli uprostred lesov môže znieť ako romantická predstava. To však nie je prípad Warrena, ktorý tu žije so svojim strýkom a jeho manželkou. Hostia sú v tomto prípade iba výnimočným prekvapením až do chvíle, kým sa v hoteli neobjaví tajomná postava. Je však možné, aby hotel praskal vo švíkoch kvôli dávnemu tajomstvu? Čo má za lubom strýkova manželka, teta Anakonda? A kto je tá tajomná postava túlajúca sa po hotelových chodbách?

Hoci je príbeh stavaný pre detského čitateľa, aj ja ako dospelák, som si ho veľmi užila. Stretnutie s Warrenom bolo zaujímavé. Bavilo ma objavovať zákutia hotela, hlavne po chvíli, keď sa zaplnil nečakanými hosťami. Záhada bola zaujímavá a nemala som pocit, že by príbeh niekde stagnoval. Jednotlivé postavičky sú výrazné a ľahko zapamätateľné. V audioknihe som si veľmi užila aj sprievodné zvuky a vlastne celé prevedenie príbehu.

Ak sa vo vás stále ukrýva kúsok zvedavého dieťaťa, Warren Trinásty a Vševidiace oko bude určite príjemným prekvapením.
Číst víc

„A tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover