Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Audiokniha
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha
Audiokniha
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha

Sherlock Holmes a Boží dech
Audiokniha

Audiokniha Sherlock Holmes a Boží dech, kterou napsal Guy Adams. Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než... Číst víc

Nakladatel
Kanopa, 2023
Interpret
Délka
8:30

Audiokniha Sherlock Holmes a Boží dech, kterou napsal Guy Adams. Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než Arthur Connan Doyle. Končí doba pověr a okultismu ... Číst víc

  • MP3 ke stažení
  • Čeština

349 Kč

Ihned ke stažení
Další audioknižní vydání
Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2024
MP3 na CD
Čeština, 2024
Do 8 – 10 dnů

347 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Sherlock Holmes a Boží dech - Guy Adams, Kanopa, 2023
Audiokniha
349 Kč

Více o audioknize

Končí doba pověr a okultismu a přichází století vědy a rozumu. Zdá se však, že se paranormální svět nechce své nadvlády zdát a že se propasti pekla otevírají, aby mohly pohltit celý svět...
V londýnském sněhu je nalezeno rozdrcené tělo. Poblíž nejsou žádné stopy, takže to vypadá, jako by oběť zabil pouhý vzduch. Jde o první ze série útoků, při níž přijde o život několik prominentních londýnských okultistů. Sherlock Holmes a doktor Watson cestují do Skotska, aby se setkali s proslulým Aleisterem Crowleym, o němž doufají, že jim pomůže přijít těmto záhadám na kloub.
Naši přátelé se ocitají v obležení temných sil. Jsou na stopě něčemu neuvěřitelnému a úděsnému, a Holmesovy racionalistické názory podstupují tvrdou zkoušku. Slavné dvojici pomáhá skupina nejslavnějších okultních mozků v zemi: takzvaný „paranormální lékař“ John Silence, vyšetřovatel nadpřirozených jevů Thomas Carnacki a démonolog a odborník na staré runy Julian Karswell.
Dokáží i takový děsivý a nadpřirozený případ rozlousknout nejgeniálnější detektiv všech dob Sherlock Holmes a jeho věrný přítel doktor Watson?
Druhý díl ze série Fantastický Sherlock Holmes - série příběhů s Sherlockem Holmesem z pera autorů jiných, než Arthur Connan Doyle.
Číst víc

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila audiokniha vám?

„A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
Počkej na moře
Veronika Opatřilová